Portugála 10 legszebb tengerpartja

Portugália számtalan csodálatos tengerparttal rendelkezik, amelyek kiváló helyszínek lehetnek a nyári nyaraláshoz. Ha a vízpartot keresed, ahol a napsütés és a szép kilátás mellett különböző tevékenységekre is lehetőséged nyílik, Portugália a helyed. A következőkben bemutatjuk Portugália 10 legszebb tengerpartját, hogy segítsük a döntésed meghozatalában.

Praia da Rocha, Algarve

Ez a gyönyörű szandálos tengerpart a portugál Algarve legnépszerűbb strandjai közé tartozik. A Praia da Rocha azért is különleges, mert a szép kilátás mellett káprázatos parti éjszakai élettel is rendelkezik. A strandot körülvevő étterem, bár és klubok a táncos éjszakák melegének otthona.

Praia do Vau, Algarve

Ez a meseszép strand a legjobb hely a családi nyaraláshoz. A Praia do Vau gyermekbarát, biztonságos és kényelmes, ami miatt a családok és a gyerekek kedvelt helye. A strandot körülvevő parkoló és a játszótér a gyerekek számára teszik még vonzóbbá ezt a helyet.
Booking.com

Praia da Ursa, Sintra

Ez a lenyűgöző tengerpart Sintra közelében található. A Praia da Ursa fehér homokos strandja, a sziklás parti sétaút és a látványos kilátás egyszerre teszi különlegessé. Az éjszaka folyamán a Praia da Ursa a helyi gasztronómiai élményeké, amelyek a számukra éjszakára szánt bárokban és étteremben vannak elérhetőek.

Praia do Guincho, Cascais

A Praia do Guincho a Cascais közelében található. Az erős szél és a hullámok miatt ez a strand a windsurfers és a kiters kedvence. A Praia do Guincho kiváló hely a sportolásra és a felfrissülésre. Az éjszaka folyamán pedig a Guincho Beach Restaurant és a Bar do Guincho a helyi gasztronómiai élményeket kínálja.
Booking.com

Praia de São Rafael, Albufeira

A Praia de São Rafael Albufeira-ban található, és az egyik legjobb hely a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. A strand homokos, az óceán pedig kristálytiszta, ami kiváló helyet biztosít a fürdőzéshez és a napozáshoz. A São Rafael Beach Club éjszakai programjai és ételei is vonzóak, amelyek a helyi éjszakai élet részei.

Praia da Coelha, Albufeira

A Praia da Coelha Albufeira-ban található, és a tökéletes hely a családok és a baráti társaságok számára. A strand körül kényelmes bár és étterem áll rendelkezésre, amelyek a napozás után egy kis pihenést kínálnak. A Praia da Coelha strand kristálytiszta vize, homokos partja és a sziklás környezet biztosítják a tökéletes kikapcsolódást.
Booking.com

Praia do Camilo, Lagos

A Praia do Camilo Lagos-ban található, és a leggyönyörűbb helyek közé tartozik. A strandot sziklás kilátások veszik körül, amelyek fokozzák a kilátás szépségét. A Praia do Camilo nagyszerű hely a fürdőzéshez és a sportoláshoz, de a kikapcsolódáshoz is tökéletes. A strandot körülvevő bár és étterem nyugodt hangulata a pihenést és a kikapcsolódást kínálja.

Praia do Tonel, Sagres

A Praia do Tonel Sagres-ban található, és a surfers és a fürdőzők kedvence. A strand távol esik a várostól, ami biztosítja a nyugalmat és a pihenést. A Praia do Tonel homokos strandja és a kristálytiszta vize kiváló helyet biztosít a fürdőzéshez és a sportoláshoz. A Tonel Beach Restaurant és a Tonel Beach Bar éjszakai programjai és ételei is vonzóak a helyi éjszakai élet részei.
Booking.com

Praia da Dona Ana, Lagos

A Praia da Dona Ana Lagos-ban található, és a legszebb helyek egyike. A strandot sziklás kilátások veszik körül, amelyek fokozzák a kilátás szépségét. A Praia da Dona Ana nagyszerű hely a fürdőzéshez és a sportoláshoz, de a kikapcsolódáshoz is tökéletes. A strandot körülvevő bár és étterem nyugodt hangulata a pihenést és a kikapcsolódást kínálja.

Praia da Rocha, Portimão

A Praia da Rocha Portimão-ban található, és a leggyönyörűbb helyek közé tartozik. A strandot sziklás kilátások veszik körül, amelyek fokozzák a kilátás szépségét. A Praia da Rocha nagyszerű hely a fürdőzéshez és a sportoláshoz, de a kikapcsolódáshoz is tökéletes. A strandot körülvevő bár és étterem nyugodt hangulata a pihenést és a kikapcsolódást kínálja.
Booking.com

Ez is érdekelhet

A maldív szigetek 10 legszebb  strandja

A maldív szigetek 10 legszebb strandja

A Maldív-szigetek az Indiai-óceánban található gyönyörű szigetek egy csoportja, amelyek minden évben milliókat ihletnek és vonzanak a világ minden tájáról érkező turistákat

A kanári szigetek 10 legszebb tengerpartja

A kanári szigetek 10 legszebb tengerpartja

A Kanári-szigetek vulkáni eredetű tájai, csodálatos óceáni panorámái és kiváló időjárása miatt egyre népszerűbb célpont lett az utazási vágyakat dédelgető turisták körében