Klong Kloi strand - Ko Chang

A Klong Kloi tengerpart, mely Thaiföld déli részén, Koh Chang szigetén található, egy igazi trópusi paradicsom. Egy újságíró szemével nézve, ez a hely azonnal elvarázsolja az embert. A tengerpart gyönyörű homokos partjával és az azúrkék vizeivel lenyűgöző látványt nyújt az ide látogatóknak.

Az első pillantásra látszik, hogy a Klong Kloi tengerpart a nyugalom szigete. A lassan ringatózó pálmafák árnyékában elterülő strand ideális helyszín a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. A kristálytiszta vízben úszkáló kis halak és a lágy hullámok hangja csak fokozzák a hely varázsát.

A Klong Kloi tengerparton számos lehetőség nyílik a szórakozásra és a pihenésre. A part mentén elhelyezkedő bárok és éttermek kiváló lehetőséget kínálnak a finom thailapok és a friss tengeri herkentyűk kóstolására. A helyi piacokon pedig számos kézműves terméket és szuvenírt lehet vásárolni, így emléket vihetünk haza a tengerparti nyaralásról.

A Klong Kloi tengerparton a legjobb időszak az utazásra a november és március közötti időszak. Ebben az időszakban a legkevesebb az eső és a legkellemesebb a hőmérséklet. Az ide látogatók élvezhetik a napsütést és a hűvös tengeri szellőt, miközben a fehér homokos parton pihennek.

A tengerparti nyaralás mellett a Klong Kloi környékén számos más tevékenység is elérhető. A szigeten lehetőség van túrázásra, vízi sportok kipróbálására, vagy akár egy hajókirándulásra is. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek a helyi dzsungelben található túraútvonalak kiváló lehetőséget kínálnak a felfedezésre.

A Klong Kloi tengerpart igazi kincs Thaiföldön. A festői táj, a vendégszerető emberek és a nyugodt hangulat mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hely a tökéletes úti cél legyen. A tengerparton való időtöltés garantáltan felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek, aki ellátogat ide.