Loh Dalum strand - Phi Phi Don

Thaiföld déli partján, a Krabi tartományban található Loh Dalum nevű tengerpart egy igazi trópusi paradicsom. Az Andamán-tenger partján fekvő Loh Dalum gyönyörű homokos partjával és kristálytiszta, kékeszöld vízével vonzza a turistákat a világ minden tájáról.

A tengerpartot körülvevő sziklák és dombok lenyűgöző látványt nyújtanak, amelyek a természet által alkotott mesterműveknek tűnnek. A parti növényzet és a pálmafák árnyékot nyújtanak a látogatóknak, akik itt pihenhetnek és élvezhetik a trópusi időjárás adta kellemes hőmérsékletet.

Loh Dalum a nyugodt, idilli környezetével és a csendes tengerpartjával azoknak a turistáknak ideális hely, akik szeretnének elszakadni a városi nyüzsgéstől és igazi kikapcsolódásra vágynak. A tengerparton található bungalók és üdülőhelyek minden igényt kielégítenek, és a vendégeknek lehetőségük van kényelmes szállásokban pihenni.

A tengerparti élet mellett számos vízi sport tevékenység is elérhető Loh Dalumon. A búvárkodás és a snorkelling szerelmesei felfedezhetik a tenger mélyén rejtőző színpompás korallzátonyokat és a különleges tengeri élővilágot. Emellett a kajakozás és a jet ski is népszerű tevékenység a tengerparton.

A legérdemesebb időszak Loh Dalum meglátogatására a november és április közötti időszak, amikor a legkevesebb eső esik és a legstabilabb az időjárás. Ebben az időszakban a tengerparton tökéletesen lehet napozni és fürdeni a tengerben. Azonban érdemes előre tervezni az utazást, mivel a legnépszerűbb időszakban a szállások és a turisztikai szolgáltatások hamar betelnek.

Loh Dalum tengerpartja egy igazi mennyország a természet szerelmeseinek és azoknak, akik igazi kikapcsolódásra vágynak. A varázslatos környezet, a nyugodt atmoszféra és a számos tevékenység lehetősége garantálja, hogy az ide látogatók felejthetetlen élményekkel térjenek haza.