Playa del Este strand - Kuba

Playa del Este - A Karibi álompart

Playa del Este, a Karibi tengerpartok egyik gyöngyszeme, ahol a fehér homok és a kristálytiszta víz találkozik a trópusi napsütéssel. Ez a varázslatos tengerpart Kuba keleti partján helyezkedik el, mindössze néhány kilométerre Havanna vibráló városától. Az itt található strandok és a lenyűgöző táj teszik Playa del Este-t az egyik legkedveltebb úti céllá a turisták körében.

A Playa del Este híres arról, hogy tökéletes helyet biztosít a pihenésre és a kikapcsolódásra. A homokos partokon hosszú sétákat tehetünk, miközben a lábunk alatt finom homok morajlik. A tengerparti bárokban frissítő koktélokat kortyolgathatunk, miközben élvezzük a Karib-tenger csodálatos panorámáját. A környező pálmafák árnyékában pedig kényelmesen elhelyezkedhetünk a nyugágyakon, és élvezhetjük a nap sugarait.

A Playa del Este nem csak a pihenésre nyújt lehetőséget, hanem számos vízi sportot is kipróbálhatunk. A snorkel és a búvárkodás szerelmesei felfedezhetik a tenger mélyén rejtőző lenyűgöző korallzátonyokat és a különleges tengeri élővilágot. A szörfösök pedig élvezhetik a hullámok adrenalinját, miközben a szél hajtja őket a vízen.

A Playa del Este környékén számos étterem és bár található, ahol a helyi kubai konyha ízeivel ismerkedhetünk meg. A friss tengeri herkentyűk és a helyi specialitások garantáltan elvarázsolnak minket, és megismertetnek minket a kubai kulináris kultúrával. Az esti órákban pedig a tengerparti bárokban élőzenét hallgathatunk, és táncra perdülhetünk a ritmusokra.

A Playa del Este tökéletes helyszín a romantikus naplementék megcsodálására is. Ahogy a nap lassan lenyugszik a horizont alá, a tengerparton sétálva és a kezünkben tartott koktélt kortyolgatva, elmerülhetünk a varázslatos pillanatokban. A naplemente után pedig a tengerparti bárokban vagy a helyi klubokban élvezhetjük a kubai éjszakai élet vibrálását.

Playa del Este, ahol a Karibi álompart valóra válik. Ha egy igazi paradicsomi helyre vágyik, ahol a nyugalom és a szórakozás tökéletes egyensúlyban van, akkor ne keressen tovább. A Playa del Este minden igényt kielégít, és garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja az itt tartózkodást.