Sangthian strand - Ko Samet

A Thaiföld déli régiójában, Trang tartományban található Sangthian tengerpart egy igazi paradicsomi helyszín. A homokos partok és a kristálytiszta víz együttese lenyűgöző látványt nyújt az ide látogatóknak. Ez a csendes, nyugodt hely azoknak ajánlott, akik a tömegturizmustól távol szeretnének pihenni.

A Sangthian tengerpartot a természet szépsége uralja. A sziklás partok és a dús, zöld növényzet harmonikus egységet alkotnak, melyek a tengerpartot körülölelik. A látványt csak fokozza a türkizkék víz, melynek árnyalatai a napfényben csodálatosan játszanak.

A tengerparton található apróbb bungalók és kempingek igazi visszavonulást nyújtanak az ide látogatóknak. A természet közelsége és a nyugodt környezet ideális feltételeket teremtenek a pihenésre és a feltöltődésre. A bungalók egyszerűek, de kényelmesek, és a tengerre nyíló kilátásuk lenyűgöző.

A Sangthian tengerpart kiváló lehetőséget nyújt a vízisportok szerelmeseinek. A snorkel és a búvárkodás ideális feltételekkel jár, hiszen a víz kristálytiszta és tele van érdekes élőlényekkel. A part közelében található korallzátonyok pedig lenyűgöző látványt nyújtanak.

A legjobb időpont az utazásra a Sangthian tengerpartra a november és április közötti időszak. Ez az időszak az északi-malájzi monszunok miatt a legkedvezőbb, hiszen a csapadék mennyisége minimális, és a hőmérséklet is kellemesen meleg. A tengerparton való tartózkodás ideje alatt a hőmérséklet általában 25-30 Celsius-fok között mozog.

Azoknak, akik szeretnének kikapcsolódni és elkerülni a turisták tömegét, a Sangthian tengerpart a tökéletes választás. A csendes, nyugodt környezet és a lenyűgöző természeti szépségek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak. Érdemes időt szánni a pihenésre és a tengerpart élvezetére, hogy teljes mértékben kiélvezhessük a Sangthian nyújtotta lehetőségeket.