Tanu strand - Samoa

Tanu, a festői szépségű tengerpart, amely a világ egyik legvarázslatosabb helye. A homokos parton fekvő kis település egy igazi paradicsom a természet szerelmeseinek. A kristálytiszta víz és a lenyűgöző látvány teszi ezt a helyet igazán különlegessé.

A Tanu tengerpart hosszú, homokos partszakasza tökéletes lehetőséget nyújt a pihenésre és a nyugodt kikapcsolódásra. A finom homokban sétálva élvezhetjük a napsütést és a friss tengeri szellőt. A parton elhelyezett napozóágyak és napernyők kényelmet biztosítanak a látogatóknak.

A tengerparton fellelhető egyedülálló növény- és állatvilág is lenyűgöző. A gyönyörűen virágzó orchideák és a színpompás madarak varázslatos látványt nyújtanak. A part menti erdőkben pedig számos ritka állatfaj él, amelyeket csak itt találhatunk meg.

A Tanu tengerpart a vízi sportok szerelmeseinek is kiváló célpont. A mélykék vízben lehetőség nyílik búvárkodásra és snorkelázásra, hogy felfedezzük a tengeri élővilágot. A hatalmas hullámok pedig ideálisak a szörfözésre és a vitorlázásra.

A legérdemesebb időszak a Tanu tengerpartra utazni az év közepétől az ősz végéig tartó időszak. Ekkor a napsütéses napok és a kellemes hőmérséklet ideálisak a tengerparti pihenésre. Az ilyenkor tapasztalható enyhe szél is hozzájárul a tökéletes klímához.

A Tanu tengerparton számos szálláslehetőség áll rendelkezésre, a luxus üdülőktől a kényelmes apartmanokig. A helyi éttermekben pedig ízletes tengeri ételeket kóstolhatunk meg, amelyek friss alapanyagokból készülnek.

A Tanu tengerparton minden adott ahhoz, hogy az ember kikapcsolódjon és feltöltődjön. A nyugalom és a természet közelsége valódi élményt nyújt az ide látogatóknak. Aki egyszer ellátogat ide, biztosan visszatér még egyszer, hogy újra átélje ennek a csodálatos helynek a varázsát.