Treasure Cay strand - Abaco

A Karib-tenger gyöngyszeme, a Treasure Cay tengerpartja, egy igazi paradicsom a földön. Ezt a csodálatos szigetet a Bahama-szigetek egyik kincseként tartják számon, és nem véletlenül. A hófehér homok, a türkizkék víz és a lenyűgöző táj mindannyiunkat elvarázsol.

Ahogy megérkezünk a Treasure Cay-re, azonnal érezzük a nyugalmat és a béketűzét, amely itt uralkodik. A sziget kicsiny lakossága barátságos és vendégszerető, mindig készek segíteni, hogy a legjobb élményt nyújtsák a látogatóknak.

A tengerpart hosszú és széles, így mindenkinek jut hely a pihenésre és a napozásra. A finom homok alatt a lábunk alatt a világ legpuhább párnája található, ami kényelmet és kényeztetést nyújt. A tenger hullámai pedig olyan ritmusban érkeznek partot, hogy a stressz és a feszültség azonnal elszáll.

A Treasure Cay vize olyan tiszta és áttetsző, hogy belefeledkezhetünk a korallzátonyok és a színes halak világába. A búvárkodás és a snorkelázás itt igazi élmény, ahol felfedezhetjük a tenger mélyén rejlő titkokat. A sziget körülbelül 200 szigetecskéből áll, amelyek mindegyike egyedi és lenyűgöző látványt nyújt.

A Treasure Cay partján számos vízi sportlehetőség is várja az érdeklődőket. A szörfözés, a jetskizés és a vitorlázás csak néhány a sok izgalmas tevékenység közül, amelyeket itt kipróbálhatunk. Az aktív turisták számára a sziget kiváló lehetőségeket kínál a sportolásra és a kalandra.

A tengerparton található luxus üdülőhelyek és éttermek a legfinomabb helyi ételeket és italokat kínálják. A friss tenger gyümölcsei, a bahamai specialitások és a trópusi koktélok minden ízlelőbimbónkat kényeztetik. A helyi vendéglátók mindent megtesznek, hogy vendégeiknek a legjobb élményt nyújtsák.

A Treasure Cay tengerpartja valóban egy olyan hely, ahol a valóság és a mesevilág találkozik. Itt mindenki megtalálhatja a számítását, legyen az romantikus pihenésre vágyó párok, aktív vízi sportokat kedvelők vagy családok. Ez a hely egy igazi kincs, amelyet a Bahama-szigetek rejtettek el a világ elől.